Tuesday, July 8, 2014

BANGKOK FACE Gem Fruit Pudding Cream & Lotus Sparkling Mask

Well, honestly saya udah mulai nyerah dengan masalah kulit saya. Sekarang saya sudah mulai jarang jerawatan, tetapi ketika period, jerawat akan muncul dan meninggalkan bekas. YA, MENINGGALKAN BEKAS. So disgusting and suck. Ditambah lagi jari-jari usil yang pengen selalu ngorek-ngorek jerawat kalo lagi muncul. Ya, mirip bulan lah wajah saya jadinya, kasar dan berlubang.
Well, honestly I've started to give up with my skin problems. Now I've started rarely to have pimples, but when my period, the pimples will appear and leave acne scars. YES, LEAVE ACNE SCARS. So disgusting and suck. Plus my fingers that always want to get rid the acne if the acne appears. Ya, my face is just like moon, rough and holey.

Bangkokface_indo sangat baik memberikan saya dua varian dari Bangkok Face Skincare untuk dicoba. Saya memang tertarik dengan produk perawatan wajah dari Thailand karena Thailand masih termasuk kawasan Asia, jadi produknya menyesuaikan kulit orang Asia dan produk perawatan wajah dari Thailand lagi booming dengan review yang sangat bagus.
Bangkokface_indo is very kind to me by give me two variants of Bangkok Face Skincare to try. I'm interested in facial care products from Thailand because Thailand is still in Asia region, so the products are still suitable for Asian skin and the facial care products from Thailand is booming right now with very good reviews.



Let's start from the Gem Fruit Pudding Cream.



Bangkok Face Skincare claims that the efficiency of this cream:
- Firming-lifting
- Anti-oxidant
- Whitening
- Revitalizing
- Pore tightening










Teksturnya cukup thick. Wanginya mirip vanilla pudding. Ketika diapply ke wajah akan terasa thick dan heavy banget. Tapi tenang, tunggu sebentar dan krim akan meresap ke wajah kita dengan cepat. Wajah langsung terasa halus banget.
The texture is quite thick. It smells like vanilla pudding. When applied to face, it will feel really thick and heavy. But wait, wait a minute and the cream will be adsorbed into our face quickly. The face will  feel very smooth directly.



MAIN ACTIVE INGREDIENTS :​
PUNICA GRANATUM EXTRACT:  Anti-oxidant, Anti-aging, Protect against UV-B radiation, moisturizing
HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT: Brightening, Skin conditioning, Emollient 
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL: moisturizing, containg high content of Vitamin A and D, Skin conditioning 
CROCUS CHRYSANTHUS BULB EXTRACT: improve cell-cell communication, soften facial skin, Anti-aging, Anti-wrinkle, rejuvenate skin matrix (Win the innovative prize for the most effective anti-aging agent from CPCIA personal care ingredient) 
ARGANIA SPINOSA SPROUTS CELL EXTRACT:  Firming, Skin cell rejuvenation, Brightening, Lifting


Gunakan krim di pagi dan malam hari sebelum tidur.
Apply the cream in the morning and night before bed.



Next is Lotus Sparkling Mask.


Bangkok Face Skincare claims that the efficiency of this cream:
- Whitening 
- Firming 
- Producing powerful skin products 
- Pore tightening
- Spot correction
- Anti-acne
- Anti-oxidant









Teksturnya juga cukup thick. Ketika diapply ke wajah cukup lengket. Wangi bunga, mungkin teratai.
The texture is quite thick. When be applied on the face, it's lil bit sticky. Smells like flower, maybe lotus.



MAIN ACTIVE INGREDIENTS :
Whitening, Anti-oxidant, YUZU SEED EXTRACT: Skin brightening, Anti-oxidant, Enhance thickening of epidermis, aid in Blood circulation, smoothen skin 
GREEN CAVIAR EXTEACT: moisturizing, firming, Cleansing BUTY ROSPERMUM PARKII EXTRACTS (SHEA BUTTER):  Anti-aging, moisturizing, Anti-oxidant





Masker ini adalah jenis sleeping pack mask yaitu masker yang nggak perlu dicuci atau kelupas. Kamu cukup mengoleskan saja masker ini secara tebal di seluruh wajah dan tidur deh.
This mask is sleeping pack type mask, that is a mask that don't need to be washed or peeled-off. You just apply thickly entire your face and just go sleep.


Saya akan menceritakan bagaimana pengalaman selama seminggu menggunakan produk perawatan Bangkok Face ini. Sebenarnya lewat kamera agak sulit melihat perubahannya. Saya secara rutin seminggu menggunakan krim pagi dan malam kemudian maskernya tiga hari sekali. Hasilnya yang saya cukup suka adalah wajah saya menjadi lebih halus dan tidak kering. Wajah saya juga menjadi terlihat cerah. Sayangnya saya belum melihat perubahan berarti pada pori-pori dan bekas jerawat, keduanya masih terlihat cukup jelas.
I'll tell you my experience for a week using Bangkok Face products. Actually, through camera is quite difficult to see the changes as well. I routinely use the cream for a week morning and night, and the mask once every three days. The result that I quite love are my face becomes smooth and not dry. My face also became bright. Unfortunately I haven't seen any significant changes in the pores and acne scars, they still look pretty clear.


Harganya IDR 229.000 untuk Gem Fruit Pudding Cream dan IDR 229.000 untuk Lotus Sparkling Mask.
It costs IDR 229 000 for Gem Fruit Pudding Cream and IDR 229 000 for Lotus Sparkling Mask.


好きなこと:
  • moisturizing my face a lot
  • brightening my face
  • smoothing my face
  • smells really good
  • natural ingredients (so somehow the effect isn't too rapid as well)


嫌いなこと:
  • IDR 229.000 for 15ml is quite pricey
  • no spatula provided
  • not too work on my pores and acne scars 




Where to Buy?
Instagram : @bangkokface_indo
Line : bangkokface_indo
Pin BB : 7CD470E2
Free ongkir se-Indonesia!!!






1 comment:

  1. This blog is really helpful to deliver updated educational affairs over internet which is really appraisable. I found one successful example of this truth through this blog. I am going to use such information now.
    เครื่องสำอางเกาหลี

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...