Wednesday, July 3, 2013

Gyaru Wannabe??

Gyaru adalah make up look yang berasal dari remaja-remaja di Jepang. Saya suka banget make up look dan fashion yang ada di Jepang >,< Saya sebenarnya nggak pernah mengikuti trend Jepang :( tapi saya benar-benar suka trend mereka.
Gyaru makeup look is popular from teenagers in Japan. I really like the look and fashion make-up in Japan >,< I actually don't following the trend in Japan :( but I really like their trend.

Saya nggak yakin sih ini Gyaru make up look, tapi saya lumayan menyukainya (ʃ⌣ƪ). Saya sendiri iseng mencoba make up ini dan ini pertama kali saya mencobanya. Setau saya sih gyaru itu make up nya berfokus pada mata, bulu mata panjang dan agak tebal, pipi merah merona, dan bibir mate hampir menyamai warna kulit. Cuma di make up saya kali ini, saya nggak menggunakan bulu mata bawah karena benar-benar seram. Nanti ketika saya sudah menguasai tekniknya, saya akan mencoba make up look ini sekali lagi.
I don't have any idea if this is Gyaru makeup look, but I totally liked it (ʃ ⌣ ƪ). I tried to do this make up just for fun and this the first time I tried it. The things I know that gyaru make up is focus on the eyes, long and lil bit thick  eyelashes, rosy cheeks, and lips mate nearly matching skin color. This time, I didn't use bottom lashes because it really makes my eyes so scary. Later when I've mastered the technique, I will try to make up this look once again. 





Saya menggunakan fake bangs agar mendekati model rambut ala gyaru. Rambut saya berwarna coklat, padahal gyaru rambutnya berwarna blonde, oranye, milk tea dan sebagainya. Mungkin ada sih gyaru rambutya coklat atau hitam. Saya nggak tahu jelas (‾⌣‾"٥) maklum saya kurang ngerti soal fashion dan make up look ala gyaru. Jadi, mohon kritik dan sarannya selalu.
I used fake bangs  to close gyaru hairstyles. My hair is brown, but gyaru hair color are blonde, orange, milk tea and so on. Maybe there are still gyaru with brown or black hair. I don't know clearly (‾⌣‾"٥) I'm not too understand about gyaru's fashion style and makeup look. So, please critics and suggestions anyways.






Dari observasi saya sih eyeliner ala gyaru itu fokusnya ke bagian bawah, jadi matanya seolah-olah sayu. Bulu mata yang digunakan juga harusnya atas dan bawah. Bulu mata gyaru panjang.
From my observation, for gyaru eyeliner style is focusing on the bottom of the eye, so the eyes look glazed. Eyelashes also be used on upper and downer eye. Gyaru lashes are long.




Dan, time for selca (‾▽‾)♉
And, time for selca (‾▽‾)♉














Jika ada kritik dan saran, saya sangat menerima sekali. Apalagi buat yang ahli dalam make up gyaru, saya butuh sekali sarannya. Hehehe. Have a nice day ^^
If there're criticis and suggestions, I'm very welcome. Especially for those skilled in makeup gyaru, I need all the advices. Hehehe. Have a nice day ^ ^

17 comments:

  1. aaah mana softlensenyaaa... kurang softlenseee ajaaa..udah lucu <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Softlensnya kadaluwarsa, Kak Emma Watson :3
      Makasi banyaaakkk *hug*

      Delete
  2. akakakka kak emma watson -.- ayoo setor yang make up challenge lagii yeaaaay !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habisnya miriiiippp. Mau dong tutorial dlm videoo
      Iya habis UAS ikutan. Hehehe. Cari konsep dulu

      Delete
  3. Replies
    1. Sankyuuu :*
      Di Bali gue make up gini ah :3

      Delete
  4. I think this type of make-up is more to ulzzang than gyaru. But you look cute btw :) good job!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you^^
      I'm sorry T_T
      I, myself still can't get the point of gyaru make up look T_T
      Next time I'll try it again^^

      Delete
  5. You look cute with those makeup, Queen :)
    Btw, it makes your eyes poppin & look bigger whish is good :D

    Nice to know you
    Im already follow your blog

    www.rarashadrina.com

    ReplyDelete
  6. you look cute like a doll...
    btw,i also joined this challange
    wish we luck dear

    dini
    http://sparklepinkygirl.blogspot.com/



    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you very much^^
      but I don't join the competition :)
      I've no wig, so I decided to not join :(

      Delete
  7. Like your hair
    btw please make a lower lashes because gyaru should it hehe
    AngelriuTutorials

    ReplyDelete
  8. Like your hair
    btw please make a lower lashes because gyaru should it hehe
    AngelriuTutorials

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah thank you for the advice! I should put the lower lashes too tho :p but ya this was theeee very first time I tried gyaru makeup and I hope some day I can develop my skill ♡

      Delete
    2. Yup!! Keep trying I know u can! I also still learn gyaru hehe~



      My blog
      AngelRiuGyaru

      Delete
  9. Wah... cuma samping aja ya yang di kasih. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...