Friday, September 27, 2013

LANCOME Gloss in Love "383 Violette Paillette"

Hola, sekarang saatnya mereview lip gloss dari event Lancome. Lip gloss keren ini namanya adalah Gloss in Love dan ambasadornya tahu siapa??? The gorgeous Emma Watson!! Hihi, buat kalian yang mantengin terus Harry Potter dari 1 sampai 7, pasti ngefans juga kan sama cewek cantik ini?? Mature Hermione. She's so gorgeous!! I love her!!
Hola, it's time to review the lip gloss that I got from Lancome event. This cool lip gloss named Gloss in Love and do u know who is the ambassador??? The gorgeous Emma Watson!! Hihi, for those who keep watching Harry Potter part 1 to 7, definitely having crush as well to this beautiful girl, right?? Mature Hermione. She's so gorgeous!! I love her!!

Source

Source

Saya mendapatkan color nomor 383 Violette Paillette. Aww, senang sekali!! Thanks Lancome!!
I got 383 Violette Paillette color. Aww, I'm so happy! Thanks Lancome!!







Ini dia seperti yang saya jelaskan di postingan event. Lip gloss ini sangat menjawab kebutuhan perempuan modern. Lip gloss yang dulu kita bukanya harus diputar tutupnya, sekarang tinggal klik saja. Amazing. I think, Lancome memiliki ide sangat brilian sekali mengenai desain lip gloss ini.
This is the lip gloss that I've ever explained in the previous post of Lancome event. This lip gloss is answering so much the needs of modern women nowadays. Lip gloss that once we're used to rotated the tip to open it, now just click on it and ready to use. Amazing. I think Lancome has a very brilliant idea about this.





Packagingnya sangat elegan, tetapi masih cocok juga untuk remaja. Desainnya sangat menarik.
The packaging is very elegant, but still fits well for teenagers. The design is very interesting.



Untuk membukanya pun sangat sangat sangat sangat sangat mudah. Tinggal klik tombol yang ada di bawah tutup lipgloss. Kemudian gunakan.
To open it is very very very very very easy. Just click the button under the tip of the lip gloss. Then just applied it to your lips


Click!






Ini adalah detail brushnya. Jadi kalian nggak bakal deh pakai lip gloss belepotan karena brushnya sudah didesain agar mudah dipakai di bibir atas maupun bibir bawah.
This is the detail of the brush. So you're not going to have unneatly lip gloss applied on your lips, because the brush is well designed to be easily used on the upper and lower lip.

Source: PPT Gloss in Love Release 2, Lancome ID

I'm sorry I got the photo from the wrong angle


Ini adalah swatchnya. Di dalam PPT yang saya terima sebelum event, dituliskan pigmennya sangat intens dan juga ada light-trapping mother of pearl. Lip gloss ini juga memberikan glass-effect yang sangat baik, jadi bibir terlihat lebih berdimensi. Lip gloss ini mampu melembabkan bibir. Teksturnya agak sticky, tapi tidak terlalu menganggu. Lipglossnya juga memiliki wangi seperi vanila dan saya suka sekali.
This is the swatches. As written in the PPT that I received before the event, the pigments are very intense and there is also a light-trapping mother of pearl. This lip gloss is also having good glass-effect, so it gives the lips more dimension. This lip gloss also moisturizes the lips. Its texture is a bit sticky, but not too disturbing. This lipgloss also has scent like vanilla and I love it.


Bare Lips

Lihat, hasilnya sangat bagus >< Super like it!!
Look! The result is so gorgeous >< Super like it!






Sementara di Indonesia baru ada 12 colors saja:
162 Scarlett Sctarlette, 385 Under the Spotlight, 222 Fizzy Rosie, 341 Pink Pampille, 323 Pink Carat, 383 Violette Paillette, 351 Lily en Lame
Doakan saja shades lain juga segera masuk ke Indonesia.
In Indonesia there are 12 colors only:
162 Scarlett Sctarlette, 385 Under the Spotlight, 222 Fizzy Rosie, 341 Pink Pampille, 323 Pink Carat, 383 Violette Paillette, 351 Lily en Lame
Hope for other shades also avail in Indonesia.

Harganya Rp 280.000.
Price IDR 280.000.





好きなこと:

  • Stunning glass-effect ♥
  • Moisturizing
  • Good scent, like vanila
  • Comes with women-most-favorite shade, I guess
  • Elegant packaging
  • Simple to use, just click then use


嫌いなこと:

  • Pricey, just it :(

4 comments:

  1. mahall... tapi pasti worth it deh.. <3 naksir! pengen beli deh <3
    thx for the review girl <3

    new review up on my blog =) kindly visit if you want to
    btw I've followed your blog hope you will follow back ^^
    chubzlicious.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya, worth it sihh. Kalau 200-220rb ya pas lah ya. hihihi
      tp emang sih salut sama desain dari Lancomenya yang bisa dibilang menggebrak desain lipgloss jadul alias buka tutup kudu diputer2.

      ok dear, I'll foll back ya
      thanks for visiting my blog^^

      Delete
  2. hasilnya bagus bgttt
    tp mahal yeah :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya super love!!
      ini aja ga abis2 dipakai. hahaha

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...